Caveo winnaar NK Bedrijfstafeltennis 2022

Caveo winnaar NK Bedrijfstafeltennis 2022

Bardo

Door Bardo

Op 23 oktober heeft het volledige team van Caveo meegedaan aan het NK Bedrijfstafeltennis in Zwolle. En dat was een groot succes, want met onze teamprestaties zijn we als winnaar geëindigd in het bedrijfsklassement!

De voorbereiding

Het afgelopen jaar hebben we ons fanatiek voorbereid tijdens onze pauzes en de nodige trainingssessies voor of na werktijd. Uiteindelijk hebben we flinke stappen gemaakt met behulp wekelijkse coaching, gericht op techniek en beweging. Vlak voor het NK hebben we als team nog een geweldige clinic gekregen van meervoudig Europees kampioen Bettine Vriesekoop.

De poulfase

Met onze eerste deelname aan dit sportevenement waren we natuurlijk heel erg benieuwd naar het niveau van onszelf en de andere deelnemers. Voor de eerste fase van het NK Bedrijfstafeltennis waren al onze teamleden in een andere poul ingedeeld, waarin we tegen vijf andere deelnemers streden voor de eerste plek. De eerste plekken werden door vier van onze collega’s behaald en stroomde daarom door naar de achtste finales!

De playoffs en finales

Nu de playoffs waren begonnen, troffen ook onze eerste collega’s elkaar. Clifford James en Quirinus moesten samen uitvechten wie plaats mocht nemen in de kwartfinale. Clifford James kwam hierbij als winnaar uit de strijd en tegelijkertijd bemachtigde ook Bardo en George een plek in de kwartfinale.

In de kwartfinales troffen Clifford James en Bardo elkaar. Ook in deze wedstrijd kwam Clifford James als sterkste uit de strijd en stond dus in de halve finale. Ook George won zijn kwartfinale en omdat hun niet tegen elkaar uit kwamen in de halve finale, lok er zelfs een finale tussen twee van onze collega’s.

Helaas was de tegenstander van Clifford James iets te sterk in de halve finale, maar bemachtigde George in zijn halve finale wel een plek in de finale van het NK Bedrijfstafeltennis.

Als verliezend halvefinalist moest Clifford James nog één wedstrijd spelen voor de derde plaats in het individuele klassement. In deze game won Clifford James weer en leverde zijn prestaties een podiumplek op. Het was inmiddels wel duidelijk dat we ook een flinke teamprestatie aan het leveren waren voor het bedrijfsklassement!

De finale

In tegenstellig tot de eerdere wedstrijden, werd de finale gespeeld op het centercourt waar ons team, fans en coach, George zouden ondersteunen vanaf mooie tribune plekken. In een best-of-three game mocht George het opnemen tegen Jaisal. een pittige tegenstander uit India die tijdelijk werkzaam is in Nederland. Clifford James had in de halve finale al tegen Jaisal gespeeld en sprak natuurlijk vooraf met George over de sterke en zwakke punten die waren opgevallen.

Deze tegenstander bleek echter ook te sterk in de finale en George eindigde daardoor als tweede in het individuele klassement van de amateurklasse. Een prachtige prestatie natuurlijk!

Het Bedrijfsklassement

De hoofdprijs van toernooi is waarde cheque voor het winnende bedrijf, bepaald door de prestaties van de drie best presterende spelers van elk deelnemend bedrijf. Met een flink deelname in de playoffs, drie spelers in kwartfinales en twee podiumplekken wogen natuurlijk zwaar mee.

Tijdens de prijsuitreiking werd Caveo uiteindelijk als winnend bedrijf uitgeroepen. Een prachtige beloning voor deze geweldige teamprestatie!

Op naar het NK Bedrijfstafeltennis 2023!

Het volgende NK Bedrijfstafeltennis wordt gehouden op zondag 26 maart. Wij zijn er zeker weer bij! Lijkt het jou ook leuk om mee te doen met jouw bedrijf? Schijf je dan alvast in via https://tafeltennis.nl/.

En als je zin hebt in een leuke trainingssessie dan kun je dat natuurlijk combineren met een bezoekje aan ons kantoor!

Wil je meer weten?
Bel ons gerust
010-5065520

But wait!

There's more!

Waarom wij van WordPress hosting ons werk hebben gemaakt
Waarom wij van WordPress hosting ons werk hebben gemaakt

Eerlijk is eerlijk: aanvankelijk waren we helemaal niet zo’n fan van WordPress. Maar juist dat […]

WordPress updaten met GIT: zo doe je dat
WordPress updaten met GIT: zo doe je dat

In een van onze eerdere blogs bespraken we al de verschillende voor- en nadelen van […]

Zo stap je probleemloos over naar een andere hosting provider
Zo stap je probleemloos over naar een andere hosting provider

Een andere hostingprovider kan nieuwe voordelen bieden, zoals een betere dienstverlening en service. Toch blijven […]