Managed Hosting voor professionals

Agencies, webbureau’s en ondernemers

Hosting moet op de eerste plaats gewoon werken. Altijd, elke seconde, elke minuut, elk uur en elke dag, jaar in, jaar uit. Zonder gedonder en dus zonder zorgen.

Dat ontzorgen doen we al meer dan 20 jaar. Dat blijft altijd onze eerste pijler en vormt de basis voor vertrouwen.

Door de opkomst van WordPress en het gebruik daarvan binnen onze klantenbasis zijn we gespecialiseerd geraakt in Managed WordPress Hosting en maatwerkoplossingen. Met die kennis hebben we een uniek caching systeem ontwikkeld dat jouw WordPress website razendsnel maakt.

Samenwerken

Managed Hosting voor Agencies en webbureau’s

Als creatief bureau ben je bezig met een optimale gebruikservaring. Over hosting is intern ongetwijfeld kennis aanwezig, maar de focus ligt natuurlijk bij creaties, klanten en groei. Juist daarom is het fijn om samen te werken met een hosting partner die naar je luistert en meedenkt over ideeën en technieken. Geen zorgen over de techniek die servers en hosting met zich meebrengen, maar wel de flexibiliteit van extra afdeling. Dat is team Caveo.

Meer over WordPress Agency Hosting

Managed Hosting voor Ondernemers en bedrijven

Je investeert als ondernemer flink in je online aanwezigheid of online handel. Natuurlijk wil je dan ook dat je website optimaal converteert in contactmomenten of verkopen. De snelheid van je website speelt hierin een gigantische rol. Met goede Managed WordPress Hosting kun je hier zomaar één of enkele seconden op winnen. Maar wist je dat je met elke seconde meer laadtijd 11% van je pageviews en 7% conversie verliest? Wij zijn er om uiteindelijk om jouw rendement te optimaliseren, dat is onze rol. Daarom kijken wij 24 uur per dag mee naar de prestaties van jouw pagina’s en werken elke dag om nog hogere prestaties te kunnen bereiken.

Meer over WordPress Business Hosting

Managed Hosting voor freelancers en developers

Als freelancers ben je natuurlijk het liefste bezig met het creatieve proces en realisatie. Maar in de uiteindelijke klantbeleving speelt de hosting ook een grote rol. Als dat niet lekker loopt ben je toch vaak het eerste aanspreekpunt. Juist daarom is het fijn om een hostingpartner te hebben waar je op kunt vertrouwen. Met onze Managed WordPress Hosting kunnen we voor jou een groot deel van de onderhoudstaken uit handen nemen.

Meer over WordPress Freelance Hosting

Helpen

Kom je er niet uit?

Wij helpen je graag!

We zijn elke werkdag bereikbaar voor je om te ondersteunen of te sparren over vraagstukken. Bel ons gerust of stuur een e-mail. Is er een urgent probleem? Dan staan we gewoon 24 uur per dag voor je klaar.


010-5065520