WordPress Freelance Hosting

Minder zorgen & blije klanten

Ben je freelancer in de creatieve branche, dan zal WordPress hosting niet helemaal jouw ding zijn. Of misschien zelfs totaal niet. Maar ook wanneer je wel meer thuis bent in de wereld van website hosting, kan het voorkomen dat je er simpelweg de tijd niet voor hebt. Wij helpen je hier graag bij.

Waarom WordPress Hosting?

Tja. Simpel gezegd: om jouw website juist te laten performen. Belangrijk voor jou zelf uiteraard, maar misschien nog wel belangrijker voor je bezoekers. We willen natuurlijk allemaal dat bezoekers van een bepaalde website goed converteren op deze website. En dat valt samen met een goede website hosting.

Met WordPress Hosting zorgen wij ervoor dat de websites goed werken. Dat ze up-to-date zijn, er automatisch back-ups worden gemaakt en dat de snelheid ervan goed is. Allemaal zaken die bijdragen aan de conversie.

Kies als freelancer voor WordPress Hosting

Als freelancer ben je natuurlijk verantwoordelijk voor alles van A tot Z. Het binnenhalen van klanten, het uitvoeren van projecten en de facturatie. Maar ook het bijwerken van de website of websites.

Dit is iets wat wij bij Caveo voor je uit handen kunnen nemen. Wij bieden je de tools en handvatten die je hiervoor nodig hebt. Wij begrijpen dat je zelf liever bezig bent met klantprojecten, maar zien ook in hoe belangrijk het is om updates te draaien en back-ups te maken. Wij helpen je en maken het leven wat dat betreft een stukje makkelijker.

WordPress Hosting bij Caveo

Wanneer je de hosting aan ons uitbesteed, zorgen wij voor de juiste website prestaties én zorgen we ervoor dat de websites up and running blijven. Het beheren en onderhouden van de websites van jou en je klanten komt bij ons te liggen, zodat jij tijd overhoudt voor andere zaken. En uiteindelijk houd je naast tijd ook geld over en zal de winstgevendheid van je onderneming groter worden. Yes!

Alle pakketten die wij aanbieden zijn managed en bedoeld om het optimale uit jouw website én uit de websites van je klanten te halen.

Helpen

Kom je er niet uit?

Wij helpen je graag!

We zijn elke werkdag bereikbaar voor je om te ondersteunen of te sparren over vraagstukken. Bel ons gerust of stuur een e-mail. Is er een urgent probleem? Dan staan we gewoon 24 uur per dag voor je klaar.


010-5065520