WordPress Business Hosting

Daar kun je op bouwen

Wil je meer omzet genereren? En wil je ervoor zorgen dat de bezoekers van jouw website langer blijven en vinden waar ze naar op zoek zijn? Het belang van een goed werkende en goed presterende website is hiervoor groot.

Het belang van goede WordPress Hosting voor jouw bedrijf

Kijkende naar je ranking wat betreft SEO én de conversie is het ontzettend belangrijk om de WordPress website van jouw business op de juiste manier in te steken. Niet alleen moet je ervoor zorgen dat de website er goed uitziet, ook moet alles werken en uiteraard het liefst zo snel mogelijk zijn. Want is dit niet het geval? Dan verlies je mogelijk bezoekers. En die bezoekers zouden in het geval dat jouw website wél de juiste performance heeft mogelijk meer converteren.

Hoe langzamer jouw website is, hoe kleiner de kans dat je bezoeker doet wat jij wilt. Of het nu gaat om het lezen van een blog of om het doen van een aankoop in je webshop.
En datzelfde geldt voor SEO. De SEO ranking van jouw website wordt deels bepaald door de snelheid. Want niet alleen bezoekers hebben een hekel aan trage websites. Google sluit zich hier volledig bij aan.

Belangrijk dus, om te kiezen voor een goede host voor jouw WordPress website en jouw bedrijf.

Kennis delen

Business hosting voor WordPress bij Caveo

Binnen Caveo hebben wij specialisten die alles wat betrekking heeft tot WordPress vanbinnen en vanbuiten kennen. Wij helpen jou om het beste uit jouw website te halen. Daarvoor werken we uiteraard samen, want jij weet als geen ander wat je wilt. Wij vinden het belangrijk om jouw wensen wat betreft de hosting uit te laten komen.

We zorgen ervoor dat de website de juiste snelheid heeft en de beste performance. Want dit is van belang voor de juiste gebruikerservaring van jouw bezoekers. Daarnaast zorgen we voor back-ups en automatische updates, goede bescherming van mogelijke gegevens en 24 uur per dag de beste support.

Helpen

Kom je er niet uit?

Wij helpen je graag!

We zijn elke werkdag bereikbaar voor je om te ondersteunen of te sparren over vraagstukken. Bel ons gerust of stuur een e-mail. Is er een urgent probleem? Dan staan we gewoon 24 uur per dag voor je klaar.


010-5065520