WordPress Agency Hosting

Jullie creatie, onze techniek

Wanneer je ervoor kiest om de WordPress Hosting uit handen te geven, laat je het technische aspect hiervan over aan kenners. Met Managed WordPress Hosting neemt Caveo belangrijke beheerstaken uit handen. Zo kan jij jezelf beter focussen op je klanten. Win-win!

WordPress Hosting voor agencies bij Caveo

Het is uiterst zonde wanneer je veel tijd kwijt bent aan het beheer van jouw website en/of websites voor je klanten en alles wat daarbij komt kijken. Back-ups, updates, beveiliging, de snelheid… Die tijd kun je zelf waarschijnlijk veel beter ergens anders voor gebruiken. Misschien is de expertise wel aanwezig, maar ben je het merendeel van de tijd bezig met klantprojecten. Wat natuurlijk volkomen logisch is. Toch is en blijft het belangrijk om website hosting niet uit het oog te verliezen.

En daarin kan Caveo jou ondersteunen. De veranderingen en innovaties volgen wij op de voet, zodat we dit meteen in kunnen zetten in de hosting van de websites van onze klanten. Er worden automatische back-ups gemaakt en updates gedaan, we zorgen voor snelle caching en erg belangrijk: dat alle gegevens van de website gebruikers veilig bewaard worden.

Wij bieden verschillende managed hosting pakketten aan, zodat we ieder vraagstuk zo goed mogelijk kunnen behandelen. Ben je benieuwd welk pakket aansluit is bij jouw wensen? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met je mee.

Samen groeien door middel van WordPress hosting

Zoals we hierboven schreven kan het lastig zijn om je tijd te verdelen. Uiteraard help je het liefst de klant vooruit en ben je het grootste gedeelte van de tijd bezig met klantprojecten. Juist dan is het ontzettend fijn om de hosting van de WordPress website(s) uit te besteden. Dit zorgt voor een veel efficiëntere werkwijze. Wij richten ons op de hosting, jij op je eigen klanten. En samen realiseren we high traffic door middel van WordPress hosting. Klinkt goed, toch?

Samenwerken

Helpen

Kom je er niet uit?

Wij helpen je graag!

We zijn elke werkdag bereikbaar voor je om te ondersteunen of te sparren over vraagstukken. Bel ons gerust of stuur een e-mail. Is er een urgent probleem? Dan staan we gewoon 24 uur per dag voor je klaar.


010-5065520