Managed WordPress hosting

Met Managed WordPress Hosting neemt Caveo belangrijke beheerstaken uit je handen, waardoor jij je beter kunt focussen op creaties en content. Managed Hosting is afgestemd om jouw WordPress website optimaal te laten presteren.

 • Geoptimaliseerd voor WordPress websites
 • Caveo Caching voor ongekende snelheid
 • Automatische WordPress updates
 • 24/7 monitoring en service

Bekijk de pakketten

Ons aanbod in WordPress

Starter

€ 39 per maand

 • Ideaal voor informatieve websites
 • Caveo full page caching
 • Ondersteuning voor GIT deployments

Formulier (verborgen)
Offerte aanvragen

Dedicated VPS

Vanaf € 95 per maand

 • Beste keus voor websites met een dynamisch karakter
 • Ondersteuning object caching
 • Vaste staging en development omgevingen

Offerte aanvragen

Beste keuze!

24/7
bereikbaar
20
jaar ervaring
490
klanten

Wat is Managed WordPress Hosting?

Bij Managed WordPress Hosting beheren wij de technische aspecten van je WordPress website. Wij nemen de optimalisatie van jouw website voor het grootste deel uit handen, maar optimaliseren is altijd samenwerken. Aan de serverkant verkorten wij de laadtijden, maar er is ook veel winst te behalen door de juiste plugins voor optimalisatie van afbeeldingen, css en javascript te gebruiken.

Wij zorgen voor de juiste performance, een snelle server, de uitvoering van updates en dat er back-ups worden gemaakt. Ideaal, toch? Op die manier kun jij jezelf richten op de groei van je bedrijf. Twee vliegen in één klap!

Onze technici gaan graag aan de slag met jouw WordPress project. Zij zijn in het bezit van de juiste kennis en kunde en veel ervaring om van jouw project een succes te maken. Wanneer je zelf niet voldoende tijd hebt om het in eigen beheer te doen of er simpelweg niet de juiste kennis voor hebt, kan dit wel eens een passende oplossing zijn. Met al je WordPress vragen kun je bij ons terecht. Ben je op zoek naar een Managed WordPress Hosting in Nederland? Lees dan snel verder.

Managed WordPress Hosting bij Caveo

Met Managed WordPress Hosting van Caveo worden de prestaties van je website geoptimaliseerd. Hiermee verhoog je direct het resultaat van de online campagnes en activiteiten. Bovendien ben je verzekerd van ondersteuning door experts, die de prestaties van de server en website 24 uur per dag in de gaten houden. Daarnaast ondersteunen ze je bij het herstel van back-ups.

Wij vinden het ontzettend belangrijk om samen met jou te bepalen wat je belangrijk vindt en waarbij wij je kunnen helpen. Wanneer je ervoor kiest om je Managed WP Hosting weg te leggen bij Caveo, verzekeren wij je in ieder geval van het volgende:

 •   Een razendsnelle WordPress website door intelligente optimalisatie en caching
 •   Altijd een expert die voor je klaarstaat en je helpt
 •   Een eigen server die de hosting-prestaties waarborgt
 •   24/7 monitoring van jouw WordPress website

Onze hosting specialisten richten een Managed WordPress Server in om een optimale gebruikerservaring te realiseren voor de bezoekers van je website. Hiervoor werken we samen met de developer of de designer. Zij zijn verantwoordelijk voor de opmaak van je WordPress website. Samen zorgen we ervoor dat de werking van de website perfect is en dat het de bezoekers triggert om verder te kijken, een blog te lezen of bijvoorbeeld een aankoop te doen.

WordPress optimalisatie

Door middel van intelligente optimalisatie-software en slimme pagina-caching kunnen wij op een Managed WordPress Server de snelheid van de website naar het hoogste niveau tillen. En dat is wat we allemaal graag willen! Uit onderzoeken is namelijk meermaals gebleken dat snellere website leiden tot hogere conversie. Dat is de reden dat zoekmachines rekening houden met de laadsnelheid van je website, wat de online vindbaarheid aanzienlijk verbetert.

WordPress beveiliging

Om te voorkomen dat persoonsgegevens van personeel of klanten in handen komen van hackers, is een goede beveiliging van je WordPress website essentieel. Met de juiste beveiliging voorkom je daarnaast dat je website gebruikt wordt voor illegale doeleinden, zoals het versturen van spam of phishing doeleinden.

Met een professioneel SSL-certificaat zorgen wij voor een beveiligde verbinding tussen je WordPress website en de bezoekers ervan. Daarnaast kunnen we automatische updates verzorgen voor de WordPress-core en WordPress plugins. Dit zorgt ervoor dat je website altijd is voorzien van de laatste beveiligingsupdates en hoef je jezelf hier geen zorgen over te maken. Een groot pluspunt!

Toch te maken met beveiligingsproblemen of een eventueel probleem door een update? Wij maken automatische back-ups die ervoor zorgen dat deze problemen hersteld worden.

Managed WordPress Hosting vs Shared Hosting

De manier van website hosting is van grote invloed op het succes ervan. Het bepaalt hoe snel je website laadt, hoe veilig je website is en hoe het onderhoud geregeld is. Hieruit blijkt hoe belangrijk het is om te kiezen voor de juiste hosting. Een hosting die bij jou en jouw behoeftes én budget past.

Tussen Shared en Managed Hosting zitten een aantal verschillen. Bij Shared Hosting ben je bijvoorbeeld zelf verantwoordelijk voor optimalisaties en het installeren van plugins, terwijl dit bij Managed Hosting uit handen wordt genomen en voor je wordt uitgevoerd. Daarnaast kent Managed WordPress Hosting meer geoptimaliseerde omgevingen, die ervoor zorgen dat je website altijd de middelen bevat die het nodig heeft voor een optimale werking en gebruikerservaring.

Ook in het onderhoud van je website zit er verschil tussen deze twee vormen. Wil je dat je gegevens veilig zijn? Bij Shared Hosting moet je zelf een back-up plugin instellen, terwijl bij Managed Hosting automatisch back-ups van je website worden gemaakt.

Samenwerken

Wanneer Shared en wanneer Managed Hosting?

Zoals we eerder al aan gaven, hangt de keuze voor een bepaalde hosting onder andere af van behoefte en budget. Die keuze maak je uiteraard helemaal zelf, maar het is van groot belang om alle voors en tegens tegen elkaar af te wegen.

Wanneer je kiest voor Shared Hosting ligt de prijs lager dan bij Managed Hosting. De reden hiervoor is dat je de hosting omgeving ‘deelt’ met andere websites. Shared Hosting is mogelijk de juiste keuze voor jou wanneer je website weinig verkeer telt, je bereid bent om het beheer van je website zelf te doen, je meerdere websites moet hosten (kies dan voor lagere kosten) en/of je niet op zoek bent naar de allerbeste prestaties, maar genoegen neemt met gewoon een goede hosting. Dit zijn punten om in overweging te nemen bij het maken van de juiste keuze.

Managed Hosting is voor jou mogelijk de juiste keuze wanneer je website vaak wordt bezocht, je het complete beheer uit handen wil geven en wanneer je het belangrijk vindt dat je website de juiste performance en gebruikerservaring heeft. Zoals hierboven al omschreven is, liggen de kosten hoger. Maar hier krijg je wel een stuk meer voor terug, zeker wanneer je kijkt naar veiligheid en snelheid. Een groot pluspunt van Managed Hosting is dat je zelf nergens meer aan hoeft te denken, waardoor jij je volledig kunt storten op je bedrijf.

Managed WordPress Hosting vs VPS Hosting

Wat Managed WordPress Hosting inhoudt is na het lezen van bovenstaande wel duidelijk. Daarnaast bieden wij ook Managed VPS Hosting aan. VPS staat voor Virtual Private Server, wat betekent dat je website op een onafhankelijke fysieke server wordt gehost. Het beheer van instellingen kan toegespitst worden op jouw website en je hebt de volledige vrijheid in het maken van deze keuzes. Bij Caveo bieden we Managed WordPress VPS aan, waarbij wij vanuit onze expertise zorgen voor de juiste technische kennis om jouw website up and running te houden.

Een ander voordeel is dat VPS Hosting schaalbaar is. Voorzie je bijvoorbeeld een groei, dan is dat door middel van deze manier van hosten gemakkelijk voor elkaar te krijgen. Bij VPS Hosting heb je daarnaast een eigen server mét eigen IP-adres. Deze hoef je dus niet te delen met anderen.

Presteren doen we samen!

Bij Caveo zijn we er als Managed WordPress Hosting provider in gespecialiseerd om jouw WordPress website zo optimaal en snel mogelijk te laten werken. Om te zorgen dat Managed Hosting optimaal voor je werkt, vormt samenwerken de sleutel tot succes. Bespreek bijvoorbeeld met ons je gewenste deployment werkwijze of laat ons kennis delen om tot de perfecte pagespeed score te komen. Uiteraard maken we je graag bekend met ons unieke caching systeem en stemmen de werking exact af op jouw website.

Helpen

Kom je er niet uit?

Wij helpen je graag!

We zijn elke werkdag bereikbaar voor je om te ondersteunen of te sparren over vraagstukken. Bel ons gerust of stuur een e-mail. Is er een urgent probleem? Dan staan we gewoon 24 uur per dag voor je klaar.


010-5065520

Veelgestelde vragen

Wordt het gebruik van SSH ondersteund?

Ja. Op alle pakketten wordt SSH standaard ondersteund. Vanuit ons dashboard kun je eenvoudig de instellingen opvragen en public key(s) toevoegen voor toegang. Bij Managed VPS pakketten is het ook mogelijk om SSH en toegangsrechten op maat te laten configureren.

Kan ik gebruik maken van Git?

Ja. Git wordt ondersteund op alle pakketten. Onze focus ligt op professionele ontwikkelaars, agencies en webbureau’s. Deployment met Git is voor deze gebruiker onmisbaar.

Kan ik gebruik maken van Composer?

Ja. Composer wordt ondersteund op alle pakketten. Hoewel Composer bij WordPress deployments niet standaard is, zien we steeds vaker dat deployments die de WordPress installatie uitvoeren middels Composer integratie. Een interessant voorbeeld hiervan is Bedrock als WordPress boilerplate. Voor onze eigen website werken we toevallig met deze methode!

Is WP-CLI beschikbaar?

Ja. Elk Managed WordPress Hosting pakket is standaard uitgerust met WP-CLI. Deze tools is essentieel voor de automatisering van taken zoals die voor professionele developers wordt uitgevoerd aan aangestuurd.

Wordt mijn WordPress website automatisch geupdate?

Wij voeren automatische updates van WordPress Core en plugins standaard uit voor alle WordPress websites. Voorafgaand aan dit proces maken we altijd een backup. Als updates voor eventuele problemen zorgen, dan zijn we dus in staat dit snel te herstellen. De instellingen voor automatische updates kun je zelf beheren vanuit ons dashboard.

Welke PHP versies ondersteunen jullie?

In principe ondersteunen we alle PHP versies waarop nog officiële security updates plaats vinden. Vanuit het dashboard kun je eenvoudig de PHP versie voor elke individuele WordPress website aanpassen. Je ontvangt van ons op tijd waarschuwingen als gebruikte PHP versies gaan vervallen. We staan graag voor je klaar om de werking van je website onder de nieuwste PHP versies te testen en eventuele problemen in plugins en templates te identificeren.

Bij Managed VPS pakketten bestaan ook mogelijkheden tot ondersteuning van historische PHP versies die vanuit CloudLinux worden voorzien van security patches.

Welke caching systemen zijn er beschikbaar?

Naast ons eigen full-page caching systeem kunnen Managed VPS oplossingen worden ingericht of uitgebreid met caching daemons als Varnisch, Memcached en Redis. Daarnaast is het mogelijk om Elastisc Search als aanvullende dienst te leveren als performance boost voor grote dynamische websites en webwinkels.

Samenwerkingen met agencies

Waar we trots op zijn!