De nieuwe stijl, focus en diensten van Caveo

De nieuwe stijl, focus en diensten van Caveo

Bardo

Door Bardo

Het afgelopen jaar hebben wij met ons team, marketingpartner en twee agencies hard gewerkt aan een nieuwe strategie en huisstijl. Vandaag lanceren we onze nieuwe frisse look!

De alles kan mentaliteit

Caveo is in haar 20 jarige bestaan actief geweest op nagenoeg alle gebieden die toebehoren aan een internetbureau, hostingprovider en colocater. Dat krijg je nu eenmaal als een stel techies, met een “alles kan” mentaliteit, het digitale vangnet vormt voor bedrijven en partners die de digitale revolutie doorgaan. We hebben websites gemaakt in pure HTML, webwinkels geprogrammeerd in PERL en ASP. We hebben zelfs SDSL lijnen aangesloten bij de meeste buren. En ondertussen hebben netwerken en serverparken beheerd en verhuisd in 11 verschillende datacenters in Nederland.

Al die ervaringen zijn we dankbaar en alle kennis maakt ons zo sterk als we vandaag de dag zijn. Maar ook wij weten dat een duidelijke focus essentieel is als je ergens écht goed in wilt zijn. De afgelopen jaren hebben wij ons daarom gericht op onze ware kracht: managed hosting met veel persoonlijk contact.

Samenwerken  met digital agencies

Dit heeft ons inmiddels geweldige samenwerkingen opgeleverd met webbureau’s, agencies en freelancers. De projecten die hieruit voortkomen zorgen er voor dat wij steeds voor toffe bedrijven mogen meewerken aan hun online succes. Als een betrokken gastheer zorg we voor optimale prestaties. Dat doen we nu en straks als het succes om meer prestaties vraagt.

Met al deze ontwikkelingen hebben we besloten om onze huisstijl en identiteit beter af te stemmen op onze focus. Het samenwerken met creatieve partijen staat hierin centraal. Met strategische sessies en design zijn we uitgekomen op lekker frisse kleuren met veel persoonlijkheid en een volwassen logo.

WordPress en WooCommerce

In alle projecten die we de afgelopen jaren hebben verzorgt is WordPress het meest voorkomende CMS dat gebruikt wordt voor de websites. In onze missie om optimale prestaties te leveren zijn we een ware expert geworden op het gebied van Managed WordPress Hosting. Onze nieuwste hostingdiensten zijn helemaal geoptimaliseerd voor WordPress en WooCommerce. Om de werking en prestaties van caching te optimaliseren hebben we een eigen caching-laag en WordPress plugin ontwikkeld.

De nieuwe WordPress Starter is een unieke hostingdienst. Hiervoor combineren we container-technologie en shared hosting tot hosting die geschikt is voor de werkwijze van de meeste professionele developers. Onze geïntegreerde caching systeem maakt websites direct razendsnel en is ideaal voor kleine en informatieve websites.

Met onze VPS diensten kunnen we uiteindelijk alle kanten uit. Optimalisatie voor grote en dynamische WordPress websites of WooCommerce webwinkels is ook hierop standaard onderdeel van de dienstverlening. Met uitbreidingen voor object caching, ElasticSearch en clusterconfiguratie kunnen we ook de grootste projecten optimaal laten presteren.

 

Wil je meer weten?
Bel ons gerust
010-5065520

But wait!

There's more!

Waarom wij met een glimlach naar ons werk gaan!
Waarom wij met een glimlach naar ons werk gaan!

Voor veel mensen geldt dat ze een flink deel van hun dag, week en daarmee […]

Let op de technische kant van je website!
Let op de technische kant van je website!

Waar moet je website technisch gezien aan voldoen? Denk aan deze dingen: 1. SSL Niet […]

Dit zijn onze tips voor het Caveo NK Bedrijfstafeltennis
Dit zijn onze tips voor het Caveo NK Bedrijfstafeltennis

Op zondag 26 maart staat het Caveo NK Bedrijfstafeltennis op de kalender. Zelf zijn we […]