Doe op 26 maart mee met het Caveo NK Bedrijfstafeltennis!

Doe op 26 maart mee met het Caveo NK Bedrijfstafeltennis!

Bardo

Door Bardo

Veel bedrijven en organisaties hebben er een in de kantine staan: een tafeltennistafel. Een prima start om mee te doen met het Caveo NK Bedrijfstafeltennis!

Veel bedrijven en organisaties hebben in hun bedrijfspand een tafeltennistafel staan. Goed voor de ontspanning, beweging en een klein beetje competitie. Bij Caveo hebben we dat ook; we werden een beetje fanatiek en besloten vorig jaar om mee te doen met het NK Bedrijfstafeltennis in Zwolle. Dat namen we serieus en gingen daarvoor in training met een coach die ons erg enthousiast maakte. Zo enthousiast dat we vóór het NK al besloten om het evenement te gaan sponsoren. Ook daarin namen we geen halve maatregelen en werden voor de editie van 2023 naamgever: het Caveo NK Bedrijfstafeltennis.

Bonding!

Zelf ondervinden we dat onze trainingsmomenten op de werkdag heel goed werken voor ons teamgevoel en onderlinge verstandhouding. Inmiddels delen we een passie voor tafeltennis en die passie delen we graag met andere bedrijven en onze partners. Met trots en plezier nodigen we iedereen daarom uit om zich in te schrijven voor het komende Caveo NK Bedrijfstafeltennis op 26 maart in Zwolle. Dat kan heel eenvoudig via het inschrijfformulier op de website van de tafeltennisbond.

Meedoen is belangrijker

Je hoeft echt geen pro te zijn om leuk mee te kunnen op deze dag en dat is direct het belangrijkste ingrediënt voor deze dag: winnen is leuk, maar meedoen nog veel leuker. Het gaat vooral om het plezier, leuke mensen ontmoeten en lekker samen tafeltennissen.  Vorige keer waren er zo’n 150 deelnemers van veel verschillende bedrijven. Het NK wordt gespeeld in drie verschillende klassen: de pingpongklasse-amateur en pro voor deelnemers die geen lid zijn van de tafeltennisbond. En dan is er nog de tafeltennisklasse, waar het niveau wel bijzonder hoog is. Een paar van onze eigen mensen zijn gepromoveerd naar de proklasse, na de winst in het bedrijfsklassement en twee podiumplekken in de vorige editie is dat niet meer dan logisch.

Wil je graag meedoen? Leuk! Schijf je dan in op de website van de Tafeltennis Bond: https://tafeltennis.nl/nkbedrijfstafeltennis/

Het NK bezoeken op uitnodiging van Caveo?

Wil je wel graag langskomen, maar niet tafeltennissen? Dat kan ook! Als naamsponsor hebben we bezoekerskaarten beschikbaar voor onze relaties. Bestel je bezoekerskaart direct online of neem even contact met ons op en dan gaan we het regelen!

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-caveo-nk-bedrijfstafeltennis-531832724997

En dan nog dit!

  • Op dezelfde dag wordt ook het ‘normale’ NK Tafeltennis gehouden. Deelnemers en bezoekers van het Caveo NK Bedrijfstafeltennis kunnen de finaledag bijwonen!
  • Zin in een trainingssessie met het team van Caveo? Daar staan we zeker voor open! Laat het ons weten.
  • Tips en tricks om je spel te verbeteren? In een van onze volgende blog geven we onze beste tips. Houd onze blogs in de gaten!
Wil je meer weten?
Bel ons gerust
010-5065520

But wait!

There's more!

Zo gebruik je een staging en productie-omgeving in de praktijk
Zo gebruik je een staging en productie-omgeving in de praktijk

Waarom een staging omgeving? Een staging omgeving is allereerst belangrijk bij het ontwikkelen of doorontwikkelen […]

Waarom wij van WordPress hosting ons werk hebben gemaakt
Waarom wij van WordPress hosting ons werk hebben gemaakt

Eerlijk is eerlijk: aanvankelijk waren we helemaal niet zo’n fan van WordPress. Maar juist dat […]

WordPress updaten met GIT: zo doe je dat
WordPress updaten met GIT: zo doe je dat

In een van onze eerdere blogs bespraken we al de verschillende voor- en nadelen van […]