Meedenken zorgt voor geweldige resultaten

Meedenken zorgt voor geweldige resultaten

Clifford James

Door Clifford James

Als een klant ons belt met een bepaald probleem of behoefte met de site, applicatie, hosting of wat dan ook, dan proberen we dat zo goed mogelijk op te lossen

Goed en regelmatig contact met je klanten: een voorwaarde om je te kunnen verplaatsen in wie ze zijn en wat ze willen. Vragen en doorvragen, dat zorgt uiteindelijk voor een optimale oplossing. Eerlijk is eerlijk: ook bij ons gebeurt het dat klanten te weinig hun probleem of uitdaging aan ons voorleggen. Als dat wél gebeurt, kunnen wij begrijpen wat het probleem is en samen de beste oplossing zoeken. En vinden.

Standaard of aanpassen

Clifford James: “Veel klanten denken dat op het moment dat wij een dienst of product leveren, het een kwestie is van ‘take it or leave it’. En als de dienst of het product niet helemaal aansluit, gaan ze misschien bij een andere partij kijken. Zeker is het zo dat we onze oplossing zo goed mogelijk proberen aan te sluiten op het probleem of behoefte van de klant. Soms is dat een kwestie van uitproberen en aanpassen. Het is echt geen kwestie van vaste pakketten. Sterker nog: als een klant ons belt met een bepaald probleem of behoefte met de site, applicatie, hosting of wat dan ook, dan proberen we dat zo goed mogelijk op te lossen. Als die oplossing in een standaard pakket zit, prima. Als niet, dan gaan we op zoek naar de optimale oplossing via maatwerk. En dat vinden we nog leuk om te doen ook. Dan máken we de oplossing passend.” Denk bijvoorbeeld aan een intranet voor een groot bedrijf of organisatie, of aan een gecompliceerd proces van imports en exports en gegevensverwerking.

Hosting in orde maken!

Meedenken dus. Uiteindelijk is de klant gebaat bij een site of applicatie die optimaal presteert en in veel gevallen is dat voor een goede omzet ook noodzakelijk. Als het gaat om hosting spelen wij als Caveo daar dus een heel belangrijke rol in. Clifford James: “Wat we bijvoorbeeld ook veel zien, zijn sites die met pieken hebben te maken. Denk aan een verkoper van tickets voor concerten of evenementen. Als er gewilde tickets in de verkoop komen, moeten er ineens duizenden bezoekers terecht kunnen. Als je hosting dan niet in orde is, gaat je website plat. Waar het meedenken in zit: als wij weten wanneer die tickets in de verkoop gaan, kunnen wij voor een bepaalde periode de hosting opschalen. Tijdelijk opschalen heeft natuurlijk als voordeel dat de kosten lager uitvallen tegenover altijd maximale resources beschikbaar stellen voor de site ook wanneer deze niet gebruikt worden.”

Meer weten?

We vertellen graag meer over onze mogelijkheden om de hosting van je website zo optimaal mogelijk te laten zijn. Neem eens vrijblijvend contact met ons op!

Wil je meer weten?
Bel ons gerust
010-5065520

But wait!

There's more!

Waarom wij van WordPress hosting ons werk hebben gemaakt
Waarom wij van WordPress hosting ons werk hebben gemaakt

Eerlijk is eerlijk: aanvankelijk waren we helemaal niet zo’n fan van WordPress. Maar juist dat […]

WordPress updaten met GIT: zo doe je dat
WordPress updaten met GIT: zo doe je dat

In een van onze eerdere blogs bespraken we al de verschillende voor- en nadelen van […]

Zo stap je probleemloos over naar een andere hosting provider
Zo stap je probleemloos over naar een andere hosting provider

Een andere hostingprovider kan nieuwe voordelen bieden, zoals een betere dienstverlening en service. Toch blijven […]