Ping. Pong. En pingpong

Ping. Pong. En pingpong

Bardo

Door Bardo

Wij weten alles van ping, pong en pingpong. Op 23 oktober doen we mee met het NK Bedrijfstafeltennis en we zijn fanatiek!

Ping

Simpel gezegd is ping de snelheid waarmee je pc of console communiceert met de gameserver en andersom. Oftewel: het is een maat voor hoe snel je pc informatie ontvangt en daarop reageert. Hoe lager je ping, hoe beter.

Pong

Wie kent het nog? Pong was een van de allereerste computergames: het beroemde tennisspelletje met twee streepjes en een vierkante bal.

Pingpong

En dus was de stap naar pingpong, ook bekend als tafeltennis, voor ons niet zo groot. Vooral ook omdat wij in onze werkruimte een pingpongtafel hebben staan. Goed voor de ontspanning, teambuilding, uitlaadklep en als creatieve broedplaats. Tijdens de coronacrisis ook goed om in beweging te blijven. Maar we zijn nu eenmaal graag goed in alles en dus zijn we fanatieke spelers. En omdat we graag willen weten hoe goed we zijn (en voor de lol natuurlijk), doen we op zondag 23 oktober mee met het NK Bedrijfstafeltennis. Onze collega’s Martin, Clifford James, Quirinus en Machlon vormen samen een team, of dat waren ze eigenlijk altijd al. Nu ook tijdens dit NK.

Wat verwachten we ervan?

Meedoen is belangrijker dan winnen, maar winnen is wel leuk. Wij zijn geen van allen lid van een tafeltennisvereniging. Dat betekent dat we allereerst uitkomen in de laagste klasse, de pingpongklasse. Tegelijkertijd verwachten we daar wel succesvol te zijn, want fanatiek zijn we. Inmiddels komt er wekelijks iemand langs om ons te trainen en daarmee pakken we het serieus aan. Inmiddels is de amateuristische opklaptafel vervangen door twee professionele tafeltennistafels. Aan het materiaal ligt het niet.

Wat gaan we doen?

We spelen individuele wedstrijden van negen minuten. Wie na die tijd de meeste punten heeft, wint de partij. Belangrijk is dan ook om de rust tijdens de wedstrijd te bewaren. Slim blijven denken, dat levert hoogstwaarschijnlijk het meeste op. En verder gaan we vooral veel plezier hebben. Omdat het bloed stroomt waar het niet gaan kan, gaan we ook na het NK lekker verder met pingpongen. Clifford James heeft een programma geschreven waarmee we onze eigen competitie kunnen bijhouden. Voor klanten die ook aan tafeltennis doen, kunnen we deze webapplicatie uiteraard aanpassen.

Meer weten?

Na het NK vertellen we graag meer over deze wedstrijden en hopelijk met goed nieuws! Verder zijn we uiteraard altijd in voor een mooie uitdagende klus, dus bel ons gerust!

Wil je meer weten?
Bel ons gerust
010-5065520

But wait!

There's more!

Waarom wij van WordPress hosting ons werk hebben gemaakt
Waarom wij van WordPress hosting ons werk hebben gemaakt

Eerlijk is eerlijk: aanvankelijk waren we helemaal niet zo’n fan van WordPress. Maar juist dat […]

WordPress updaten met GIT: zo doe je dat
WordPress updaten met GIT: zo doe je dat

In een van onze eerdere blogs bespraken we al de verschillende voor- en nadelen van […]

Zo stap je probleemloos over naar een andere hosting provider
Zo stap je probleemloos over naar een andere hosting provider

Een andere hostingprovider kan nieuwe voordelen bieden, zoals een betere dienstverlening en service. Toch blijven […]