Waarom we doen wat we doen

Waarom we doen wat we doen

Bardo

Door Bardo

Algemeen directeur Bardo Cornelissen van Caveo: Ik ben opgegroeid in de tijd dat het internet ontstond. Dat vond ik interessant en vond het leuk om een website in elkaar te zetten.

Het ontdekken, dat trok me enorm aan. Hoe werkt zoiets? Leren programmeren, een game ontwikkelen, hoe kun je met wat nullen en enen wat voor elkaar krijgen? Dat fascineerde me en zo is het langzaam gegroeid en na de opleiding technische informatica was het hek van de dam. Het internet kwam en wat ik interessant vond, was iets doen met de gegevens van bezoekers. Een bezoekersteller maken, dat soort dingen. Een eerste webshop maken.

Nog altijd pionieren

Het basisgevoel uit die pioniersjaren van het internet is altijd gebleven en is aanwezig bij iedereen bij Caveo. “We merkten dat we steeds meer zelf wilden gaan doen in de techniek, omdat anderen er niet altijd zo goed in waren als we wilden. We wilden controle hebben over de volledige infrastructuur en daar zijn we steeds meer in gaan doen. Van het maken van een website schoven we meer op richting hosting en dat ontwikkelde zich steeds verder. Gewoon omdat we wilden weten hoe het zat en wat we ermee konden doen. Hoe zit het met frameworks? Welke open source-oplossingen kunnen we gebruiken?”

Hoe complexer, hoe leuker

Het is de voortdurende zoektocht: welke nieuwe ontwikkelingen zijn er en hoe kunnen we dat het beste implementeren zodat het onze klanten gemak brengt? “Ja, daar hebben we lol in. Dat is in feite wat we altijd hebben gedaan en waar elke dag ons plezier in zit. Alle klanten zijn welkom, maar klanten met een complexe uitdaging op IT-gebied, daar worden wij extra blij van. En we worden nog blijer als zij tevreden zijn met onze oplossing. Om met onze ervaring en kennis onze klant helpen: dat is waar wij het voor doen. We halen er heel veel plezier uit om elke dag nieuwe uitdagingen op te lossen. Het is onze manier van werken om die oplossingen te hergebruiken, te integreren in onze dienstverlening en processen zoveel mogelijk kunnen automatiseren. We zijn constant bezig met nieuwe ontwikkelingen en het oplossen van nieuwe problemen. Net als in het begin.

 

Wil je meer weten?
Bel ons gerust
010-5065520

But wait!

There's more!

Waarom wij van WordPress hosting ons werk hebben gemaakt
Waarom wij van WordPress hosting ons werk hebben gemaakt

Eerlijk is eerlijk: aanvankelijk waren we helemaal niet zo’n fan van WordPress. Maar juist dat […]

WordPress updaten met GIT: zo doe je dat
WordPress updaten met GIT: zo doe je dat

In een van onze eerdere blogs bespraken we al de verschillende voor- en nadelen van […]

Zo stap je probleemloos over naar een andere hosting provider
Zo stap je probleemloos over naar een andere hosting provider

Een andere hostingprovider kan nieuwe voordelen bieden, zoals een betere dienstverlening en service. Toch blijven […]