Waarom wij met een glimlach naar ons werk gaan!

Waarom wij met een glimlach naar ons werk gaan!

Bardo

Door Bardo

Plezier hebben in en op je werk is erg belangrijk. Samen werken, zoeken naar de optimale oplossing en klanten blij maken spelen een belangrijke rol.

Voor veel mensen geldt dat ze een flink deel van hun dag, week en daarmee leven aan het werk zijn. Daar is niets mis mee, maar het is dan wel een goed idee om werk te doen waar je plezier in hebt. Bij Caveo hebben we dat en sterker nog: we gaan eigenlijk iedere dag met een glimlach aan het werk. Hoe we dat doen? We hebben een paar punten verzameld die misschien wel enige inspiratie geven! Quirinus, Machlon en Clifford James geven hun tips.

  • Van je hobby je werk maken is helemaal prima!

Quirinus: “Veel van ons waren al vroeg bezig met computers, programmeren en dat soort zaken en dat geldt ook voor mij. En als je daar plezier in hebt, is het natuurlijk prima om daar vervolgens je werk van te maken. Ik ontwikkel me steeds verder in mijn werk en ik kan dus echt zeggen dat ik doe wat ik wil. Als je van je hobby je werk maakt heb je geen hobby meer? Nou, dat gaat ook gewoon door hoor. In mijn vrije tijd ben ik hier ook nog mee bezig, dat is alleen maar leuk. Tuurlijk zijn er opdrachten die minder leuk zijn, dat hoort er bij en zolang er genoeg krenten in de pap zitten is dat helemaal niet erg.”

  • Teamgevoel

Quirinus: “We werken in een klein team en zien elkaar veel. Dan worden je collega’s ook een beetje een tweede familie. We delen leuke dingen en soms ook minder leuke, dat hoort er bij. Zo kweek je een band en begrip. We hebben het gezellig met elkaar, een klein grapje hier en daar. Dat is goed voor de sfeer.”

Clifford James: “Iedere vrijdag even samen lunchen of een patatje. Even vieren dat het bijna weekend is. En we zijn fanatiek met tafeltennissen, dat is erg leuk.”

  • Iets doen voor een ander

Clifford James: “Het is super om problemen van klanten op te kunnen lossen en ze het gevoel te geven dat het leven weer wat makkelijker is geworden met de oplossingen die we creëren. Zeker als je daar nog iets over terugkrijgt, bijvoorbeeld dat het hen een hoop werk scheelt op een dag. Het gebeurt heel regelmatig dat we positieve feedback terugkrijgen en dat is natuurlijk erg leuk voor ons als team. We maken het verschil en dat geeft echt die glimlach.”

  • Altijd een uitdaging

Machlon: “De mooiste projecten zijn die waar echt een uitdaging in zit voor ons en dat gebeurt heel regelmatig. Het is geen productiewerk, vaak overleggen we met elkaar wat de beste oplossing is. Mooi als die oplossing in de bestaande systemen van de klant ingebed kan worden. Ja, vaak is het specialistisch werk en soms is het even zoeken naar die oplossing. Omdat het zo specialistisch is, is er niet één iemand die alles weet. Daardoor komen we automatisch bij elkaar om die oplossing te vinden. En als dat dan lukt, ja, dat geeft inderdaad een goed gevoel.”

Wil je meer weten?
Bel ons gerust
010-5065520

But wait!

There's more!

Let op de technische kant van je website!
Let op de technische kant van je website!

Waar moet je website technisch gezien aan voldoen? Denk aan deze dingen: 1. SSL Niet […]

Dit zijn onze tips voor het Caveo NK Bedrijfstafeltennis
Dit zijn onze tips voor het Caveo NK Bedrijfstafeltennis

Op zondag 26 maart staat het Caveo NK Bedrijfstafeltennis op de kalender. Zelf zijn we […]

Doe op 26 maart mee met het Caveo NK Bedrijfstafeltennis!
Doe op 26 maart mee met het Caveo NK Bedrijfstafeltennis!

Veel bedrijven en organisaties hebben in hun bedrijfspand een tafeltennistafel staan. Goed voor de ontspanning, […]