Zoveel kost het uitbesteden van webhosting

Zoveel kost het uitbesteden van webhosting

Bardo

Door Bardo

Webhosting uitbesteden is een goed idee. Afhankelijk van de service die je wenst, lopen de kosten ervan uiteen.

Webhosten kan op veel verschillende manieren. Zeker, het kan goedkoop, als je als particulier een website wil laten hosten. Anders wordt het al als je voor meerdere klanten sites wil laten huisvesten. Dan kun je ervoor kiezen om een wat grotere omgeving in te (laten) richten en de kosten te delen over meerdere pakketten om zo de kostprijs per site te verlagen. Je kan je webhosting ook aan Caveo uitbesteden, maar dan betaal je iets meer.

Waarom zou je iets meer betalen?

Ja, webhosting bij Caveo is duurder in vergelijking met zelf doen. Daar krijg je dan ook wel wat voor. Een team dat 24/7 beschikbaar is voor support. Dus je betaalt voor waarborging, een hoog supportlevel, beschikbaarheid bij incidenten. En eerlijk is eerlijk: daarmee is onze webhosting niet voor iedereen geschikt. Maar als je als bedrijf of organisatie in hoge mate afhankelijk bent van je website en significant verdient aan online conversie, dan zijn deze punten juist van groot belang. De responsetijd, user experience en conversiereeks spelen dan een grote rol en daar kunnen wij ons dan ook onderscheiden. Alles in verhouding: de kosten zijn ten opzichte van het belang van deze punten dan haast van ondergeschikt belang.

En dus

Caveo is een partij die graag persoonlijk bereikbaar is. Voor onze partners moeten we een probleem immers zo snel mogelijk kunnen oplossen, als het even kan met de klant aan de lijn. Onze partners hebben ook gewoon recht op 24/7 incident support. Dus ook in het midden van de nacht en we wachten niet tot morgenochtend. Het stilliggen van een site kan namelijk een dure aangelegenheid zijn. Dus de vraag is: wat wil je aan webhosting uitgeven? Hoe groot zijn de belangen en welke ondersteuning heb je daarbij nodig? Bel ons om meer inzicht te krijgen in de mogelijkheden!

Wil je meer weten?
Bel ons gerust
010-5065520

But wait!

There's more!

Zorg voor een snelle site!
Zorg voor een snelle site!

Even wat cijfers: zo’n 47 procent van de mensen verwacht dat je website in twee […]

Breng je WordPress website onder bij de juiste hostingprovider!
Breng je WordPress website onder bij de juiste hostingprovider!

Je kunt ervoor kiezen om je site zelf te hosten, door een eigen server op […]

Aandacht voor veiligheid moet er altijd zijn
Aandacht voor veiligheid moet er altijd zijn

Klantgegevens, e-mailadressen, rekeningnummers, creditcardgegevens, zakelijke contacten en allerlei andere gevoelige informatie: hackers zijn er dol […]