Samenwerken

WordPress Reseller Hosting

Wanneer je zelf klanten hebt die hosting bij je afnemen of wanneer je meerdere websites beheert, is reseller hosting mogelijk een goede oplossing. Bij Caveo bieden we Managed WordPress Reseller Hosting aan. Op die manier zorgen wij ervoor dat de hosting van jou en je klanten goed verloopt, zodat jij je kunt storten op de rest.

Reseller Hosting: wat is het?

Normaal gesproken wanneer je een hosting pakket afsluit voor één gebruiker, ontvang je één gebruikersnaam, één wachtwoord en één hostingpakket. Dit hostingpakket heeft dan een bepaalde hoeveelheid dataverkeer en schijfruimte.

Wil je een pakket voor meerdere gebruikers, dan kun je kiezen voor een reseller hosting pakket. Op die manier kun je meerdere gebruikers aanmaken. Die gebruikers hebben vervolgens allemaal een eigen hosting pakket én geven zelf de hoeveelheid dataverkeer en schijfruimte aan. Zo’n reseller hosting pakket wordt ingezet wanneer meerdere personen ook meerdere websites hosten.

Wanneer is WordPress Reseller Hosting interessant

De vraag is natuurlijk wanneer reseller hosting interessant is voor jou of je bedrijf. In principe kun je een reseller hosting pakket in twee situaties inzetten. Ten eerste wanneer je zelf meerdere websites hebt en ten tweede wanneer je websites beheert van meerdere andere mensen en hier misschien zelfs een onderneming in hebt.

Het fijne aan een reseller pakket is dat je op die manier meerdere websites en verschillende domeinnamen kunt beheren. Je kunt voor iedere website ‘gewoon’ de eigen bedrijfsnaam gebruiken en wie de hostingprovider is blijft achterwege. Die domeinnamen kunnen daarnaast ook nog eens allemaal verschillende specificaties hebben, waardoor je per website de wensen af kunt stemmen.

Een groot voordeel van reseller hosting is dat je groot in kunt kopen. Op die moment draai je zelf extra omzet, zonder dat jouw klanten daar een flink hogere prijs voor betalen. Handig! Daarnaast is reseller hosting handig in de omgang. Je hoeft namelijk niet voor iedere klant een nieuw pakket af te sluiten, maar kunt deze nieuwe klant gemakkelijk toevoegen aan je reseller hosting pakket.

Managed WordPress Reseller Hosting bij Caveo

Bij Caveo bieden we Managed WordPress Hosting in een reseller vorm aan aan agencies, business en freelancers. Het is mogelijk om jouw klanten direct bij ons onder te brengen, maar wanneer je met jouw onderneming hosting levert als onderdeel van je dienstverlening kunnen wij dit ook zeker uit handen nemen. In zulke gevallen kunnen we jou als ondernemer een mooie prijs bieden, omdat wij er zelf relatief minder (support) werk aan hebben. Wij zetten graag onze technische kennis in om jou te helpen.

De zaken die vallen onder managed hosting voeren we in dit geval uit voor alle websites die binnen het reseller pakket vallen. We ontzorgen je in het uitvoeren van updates, het maken van back-ups, het systeembeheer en de beveiliging. En daarnaast zorgen we er uiteraard voor dat de websites die vallen binnen het reseller pakket goed werken én de juiste snelheid hebben.

We vinden het hierin belangrijk om met je samen te werken en te luisteren naar je wensen en ideeën en te kijken wat we daarvan in kunnen zetten. Zo zorgen we er samen voor dat jouw websites op de beste manier worden ingezet en gebruiksvriendelijk zijn. Bij Caveo zijn we gespecialiseerd in WordPress hosting en weten we precies wat de mogelijkheden zijn en wat het beste werkt.

Helpen

Kom je er niet uit?

Wij helpen je graag!

We zijn elke werkdag bereikbaar voor je om te ondersteunen of te sparren over vraagstukken. Bel ons gerust of stuur een e-mail. Is er een urgent probleem? Dan staan we gewoon 24 uur per dag voor je klaar.


010-5065520

Samenwerkingen met agencies

Waar we trots op zijn!